Alpha Lingmind használata, vélemények, teszt, ára, rendelés, forum magyar

Alpha Lingmind használata, vélemények, teszt, ára, rendelés, forum magyar

September 26, 2022 0 By Dr Ferdinánd Kelemen-Deák
5/5 - (36 votes)

Az idegen nyelv olyan nyelv, amelyet nem egy adott országban vagy régióban beszélnek, és amelyet általában tudatos tanulási folyamat során sajátítanak el. A világ legtöbb országának oktatási rendszerében az idegen nyelv tanulása a tanterv része. Egyes országokban az angol nyelv kötelező idegen nyelv. Más országokban nagyobb a választás szabadsága. Európában az angol 13 országban kötelező idegen nyelv, és a diákok 90%-a tanulja.

Az idegen nyelvek ismerete manapság nagyon fontos készség. A legjobb, ha minél előbb megszerezzük őket, hogy szabadon használhassuk őket. Az angol az egyik legnépszerűbb nyelv a világon, így könnyű rajta kommunikálni. Ráadásul az a nyelv, amelyet sokan közülünk az iskolában tanultunk, többé-kevésbé sikeresen, a munkaerőpiacon is keresett nyelv. Ma az angol nyelv számos szakmában kötelező nyelv. Ha nem rendelkezik alapvető angol nyelvtudással, az tönkreteheti az esélyeit egy jó állás vagy előléptetés megszerzésére. Az angol nyelv nem csak a munkában, hanem a magánéletben is hasznos. Itt például az utazásról és a személyközi kapcsolatokról van szó. Egyértelműen könnyebb úgy utazni a világban, hogy tudunk angolul kommunikálni. Angolul beszélni nem mindig könnyű. Előfordulhat, hogy az iskolában nem a megfelelő módon tanulja meg a nyelvet. Egyszerűen megtanulsz új szavakat, és gyorsan elfelejted őket. Ennek eredményeképpen nem tudsz egy mondatot összerakni egy idegen nyelven. Vannak azonban módszerek az angol nyelv gyors és hatékony elsajátítására.

Szeretne hatékonyan angolul tanulni? Ismerje meg az Alpha Lingmindot – ideális mindenkinek, aki nyelvet szeretne tanulni vagy megerősíteni a készségeit. Cikkünkben többet megtudhat erről a tanítási módszerről.

Alpha Lingmind – Mi ez? Hogyan működik? Mindenkinek való?

Amerikai kutatók egy csoportja úgy döntött, hogy részletesen tanulmányozza az úgynevezett szinkron lingmindet. Az új módszerrel történő nyelvtanulás meglehetősen eredeti. A bonyolult nyelvtan és a rengeteg szó ellenére a tanulásnak könnyűnek és szórakoztatónak kell lennie, hogy bárki gyorsan elsajátíthassa a tudást. Felfedezték, hogy létezik olyan módszer, amellyel az emberi agy segítségével teljes mértékben meg lehet tanulni az angol nyelvet. A kutatók megalkották az Alpha Lingmind módszert, amelyben naponta 5 percet, 15 percet és 5 percet tanulsz. A hét végére megtanulhatsz angolul. Az Alpha Lingmind egy tanfolyam, amely az innovatív angol Binaural System módszerre épül. Ez egy rendkívül hatékony módja az angol nyelvtanulásnak, bárki számára, nyelvi szinttől függetlenül. Tökéletes azoknak is, akik még soha nem tanultak angolul, vagy fejleszteni szeretnék tudásukat. Az Alpha Lingmind lehetővé teszi, hogy kiegyenlítse az esélyeket a munkahelyén. Lehetővé teszi, hogy pozíciótól, kortól és nemtől függetlenül fejlessze készségeit. Ezért ez egy mindenki számára elérhető tanulási mód, és nincsenek kor- vagy nemi korlátozások. A tanfolyam egy Nyelvi Erő könyvből és egy 3 CD-ből álló készletből áll. Minden egyes tanfolyam 36 leckét tartalmaz, amelyek különböző élethelyzeteket fednek le, minden lecke 25 percig tart és 3 fázisból áll. Ez 1300 mondatot és összesen 20 000 szót jelent. A tanfolyam körülbelül 4 hónapig tart. Hogyan szerzi meg ezt a tudást? Kezdjük általánosságban azzal, hogy elmagyarázzuk, mi is a binaurális ütemeknek nevezett szinkronütések általában – Alacsony frekvenciájú hangok és akár zene segítségével számos különböző tudatállapotot idézhetünk elő. Ezzel a technikával transzba vagy akár tudatos álomállapotba is kerülhetsz. Ez a jelenség lehetővé teszi, hogy az emberek hangokkal programozzák az agyukat, mivel az agyi aktivitás a tudatállapottól függ, és az EEG-ben fejeződik ki. A gamma agyhullámok (40 Hz és magasabb) a magas szellemi aktivitással, a koncentrációval, a problémamegoldással és a kognitív folyamatok széles skálájával hozhatók összefüggésbe. A gamma-frekvenciájú hangok hallgatásával az agyat a kívánt mentális aktivitási állapotokra lehet programozni. Például az intenzív tanulás vagy a fokozott koncentráció állapotába kerülhetsz. A lecke három szakaszra oszlik:

>>   Reduslim összetétel, használata, vélemények, teszt, ára, rendelés, forum magyar

1. fázis – A tanfolyam elején a tanár egy ötperces gyakorlaton vezeti végig a diákokat, amelynek során relaxációs zenével keverve hallgatják a dobogó szív hangját. Ennek eredményeképpen az emberek a mély relaxáció és koncentráció állapotába kerülnek. Minden CD különböző “binaurális ütemeket” tartalmaz.

2. fázis – A tanfolyam fő eleme, hogy az agyat a maximális emlékezet és tanulás állapotába hozza a binaurális ütemek meghatározott frekvencián történő fogadásával. Az 1. CD-lecke célja, hogy a tanuló megismerkedjen az idegen nyelvvel, és fejlessze az angol szavak helyes kiejtéssel és kiejtéssel történő ismételgetésének képességét. A következő órákon a párbeszédek ismétlési sorrendje a tanuló nyelvi készségeinek fejlődésével változik. Az óra ezen részében a tanár felolvassa a párbeszédeket kérdések és válaszok formájában, majd a diáknak meghatározott sorrendben meg kell ismételnie azokat:

Az 1. tábla egy kétszer ismétlődő sorozat – A tanár feltesz egy kérdést. A tanuló megismétli a kérdést. A tanár válaszol a kérdésre. A tanuló megismétli a választ. A második tábla a sorrend – A tanár felteszi a kérdést. A tanuló kétszer hangosan megismétli a kérdést. A tanár megadja a választ. A tanuló kétszer hangosan megismétli a választ. Ezen a leckén a tanulók az idegen nyelven való beszédet gyakorolják, ezért kétszer is megismétlik a kérdéseiket és válaszaikat.

3. tábla – az 1-6. leckékben a tanár feltesz egy kérdést, és választ ad, a tanár újra felteszi ugyanazt a kérdést, a diák válaszol. Ezt követi a 7-12. leckében az előadó kérdése és a hallgató válasza, majd a hallgató kérdez, és az előadó válaszol. A kurzus utolsó szakaszában a diákok önállóan kezdeményezhetnek párbeszédet. A tanórák ismétlése tehát megváltozik. Miután mind a 36 leckét elvégezték, a tanulók szabadon beszélhetnek az idegen nyelven.

A 3. fázis az utolsó szakasz, mivel csak négy percig tart, és célja az agy fázisának megváltoztatása – a tanulási állapot a megszerzett tudás konszolidációs fázisába vált át.

>>   Cistus Plus vélemények

Alpha Lingmind – Mit fog tanítani? A tanfolyam terjedelme és témái

Érdekli, hogy mit tartalmaz a teljes Alpha Lingmind tanfolyam? Az Alpha Lingmind által tartalmazott tananyag hasznos témákat tartalmaz a mindennapi élethez, valamint a munkához, vészhelyzetekhez, nyaraláshoz, utazáshoz vagy hobbihoz. A tananyag részletes listája megtalálható a gyártó hivatalos honlapján. Az Alpha Lingmind 3 CD-t tartalmaz, mindegyik CD 12 leckét tartalmaz mp3 felvételek formájában. Ráadásul kap egy A5-ös formátumú könyvet, a Language Power Bookot angol nyelvű gyakorlatokkal. Tematikus blokkokra van osztva, amelyek kiegészítik a párbeszédeket, és lehetővé teszik a tudás megszilárdítását. Ezen kívül három angol nyelvű Binaural System tanfolyam pdf formátumban, részletes leírással, a tanfolyamra vonatkozó utasításokkal, valamint az audio CD-ken szereplő párbeszédek fordításával és szkriptjével. A tanfolyam teljes tartalmáért és az Alpha Lingmind kézikönyvvel kapcsolatos további információkért látogasson el a gyártó hivatalos weboldalára.

Alpha Lingmind – vélemények

Az Alpha Lingmind jó hírnévvel és az elégedett ügyfelek nagyszerű visszajelzéseivel rendelkezik. Ez nem meglepő, mivel ez egy új technika, amely lehetővé teszi, hogy nagyon gyorsan megtanulja. A bemelegítő gyakorlatoknak köszönhetően az agy készen áll és hajlandó keményen dolgozni. Jobban elsajátítja az ismereteket, nemcsak az egyes szavakat, hanem a nyelvtani szabályokat is. A megszerzett tudás megerősödik, mindezt a háttérhangoknak köszönhetően. Az Alpha Lingmind segítségével bárki fejlesztheti készségeit, így nemcsak szakmai céljait, hanem hobbi- és többszörös érdeklődési körét is elérheti. Az ECMP független kutatóközpont kimutatja az idegennyelv-tudás hatását a jövedelemre és a munkahelyi rangsorra. Az ECMP megállapította, hogy az ismert nyelv sok vállalatnál előnyös a munkaerő-felvétel során. Általában legalább középfokú szinten van. Az alábbiakban az Alpha Lingmind hatásairól az interneten található véleményeket olvashatják:

Még soha nem hallottam olyan nyelvtanulási módszerről, amely binaurális ütemeket használ. Az emberek visszajelzései, akik néhány hét alatt elsajátították az angol nyelvet, meggyőztek arról, hogy megvegyem az Alpha Lingmind tanfolyamot. Néhány rövid, egyenként 25 perces óra elég volt, mert az agyam gyakorlatilag minden tudást magába szívott. A tanfolyam után szabadon tudok kommunikálni angolul. Nagyon meglep, hogy ezt a módszert nem használják az iskolákban.

 

Egész életemben küzdöttem a nyelvtanulással, még a legegyszerűbb szavakra sem tudtam emlékezni. Próbáltam magamra erőltetni, hogy megtanuljam őket az iskolában, és valahogy sikerült is. Azt hittem, hogy az angollal kapcsolatos rémálmomnak vége. Sajnos kiderült, hogy a munkámhoz angol nyelvtudásra volt szükség. Sok pénzt költöttem magántanárra és angol tanfolyamokra, de nem voltam elégedett az eredményekkel. Csak az Alpha Lingmind kurzuson tanultam meg és sajátítottam el az angol nyelvet elég jól ahhoz, hogy megfeleljek a munkám követelményeinek. Úgy gondolom, hogy megéri megvenni.

Hol lehet megvásárolni az Alpha Lingmind tanfolyamot?

Ha érdekli egy nyelvtanfolyam megvásárlása az innovatív szinkron doboláson alapuló módszertan szerint, kérjük, kattintson az alábbi linkre. A rendszer átirányítja Önt a hivatalos forgalmazó weboldalára, ahol időről időre akciókat hirdetnek. Óvakodjon a többi értékesítési oldaltól, mivel ezek hatástalan Alpha Lingmind pótlásokat tartalmazhatnak, vagy átverhetik Önt a pénzétől. Az alábbiakban a gyártó hivatalos weboldalára mutató link található:

>>   Pain Relief összetétel, használata, vélemények, teszt, ára, rendelés, forum magyar

Alpha Lingmind

Emlékeztetlek, hogy az akciónk ma lejár.: 12.06.2024 23:59
Ne feledd, hogy minden rendelésre elégedettségi garancia vonatkozik. Az adataid biztonsága a legfontosabb számunkra – nem adjuk el, és nem osztjuk meg senkivel sem a vásárlóink adatait. Megbízhatsz bennünk, mert számunkra a vásárló az első.